Zonnepanelen in 2009

Een gedachtegang rond zonnepanelen …

Men verwacht dat de stijging van de aankoop van zonnepanelen nog harder zal gaan als het recordjaar 2008. Dit komt vooral door de crisis en de toenemende populariteit van zonnepanelen.

Vraag subsidies aan

Ook de subsidies die men op de panelen krijgt is een extra motivatie voor heel wat mensen om over te stappen naar zonnepanelen. De kwaliteit van zonnepanelen is de laatste jaren erg sterk geworden. Door de subsidies en prijsdaling van deze energievorm zou je in minder dan twintig jaar uit de kosten kunnen komen.

Toekomst geven aan jonge gezinnen

Vooral jonge gezinnen geloven in zonne-energie. Zij hebben namelijk nog een lang leven voor de boeg en denken aan hun toekomst. Als de energieprijs in dit tempo blijft stijgen dan zullen er steeds meer gezinnen in de problemen komen met hun factuur. Er moet dus dringend wat gebeuren opdat de prijsstijging zou stoppen of dat de prijs van zonnepanelen naar beneden haalt zodat de gemiddelde gezinnen deze ook kunnen aanschaffen.
Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee!

Meer informatie over zonnepanelen kan je vinden op:

Zonnepanelen-advies.be

Reacties op “Zonnepanelen in 2009”

  1. Ik heb 2 weken geleden zonnepanelen laten plaatsen en ik ben er erg tevreden mee. Ik hoop dat er nog meer mijn voorbeeld zullen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *