Wenskaarten online bestellen

Afgewerkte wenskaarten
Wil je wenskaarten die er echt helemaal mooi afgewerkt uitzien? Kies dan voor deze speciale wenskaarten met mooie afgeronde hoeken. Dit geeft je eenvoudige wenskaart een compleet andere uitstraling. Maak verjaardagskaarten, geboortekaartjes, huwelijkskaartjes of wat je maar kan bedenken. Er zijn echt geen grenzen aan je creativiteit! Laat je bovendien ook inspireren door de leuke thema’s die je aangeboden worden op de website. Deze zorgen voor de finishing touch en maken je persoonlijke wenskaart echt helemaal uniek.

Persoonlijk
Je kan zowel de binnenkant als de buitenkant van deze mooie kaartjes zelf bekleden, helemaal hoe jij het wil. De wenskaarten zijn gemaakt op degelijk, sterk papier en getuigen dan ook van echte klasse. Ze zijn beschikbaar in twee verschillende fotmaten en zijn met een hoogglans afgewerkt. Een eenvoudige witte enveloppe wordt standaard bij de kaarten geleverd, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor gekleurde enveloppen als je vindt dat die beter bij je kaart passen.

Verschillende kleuren
Je hebt de keuze uit zes mooie kleuren, namelijk felgroen, felblauw, beige, donkerrood, lichtblauw of lavendelkleur. Jouw favoriete kleur zit hier vast en zeker ook tussen. Je kan deze wenskaarten helemaal klassevol en elegant maken door er voor te opteren ze af te drukken op een glinsterend stevig papier. Zo krijgen je prachtige wenskaarten nog dat tikkeltje extra. En dat verdienen de ontvangers van je mooie kaarten toch wel?

Ideeën
Een website vol ideeën om op een leuke en creatieve manier je foto’s een nieuwe bestemming te geven is foto ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *