Garage Moorkens Gent

Moorkens Gent is actief in de autosector en maakt deel uit van de Alcopa holding.

Alcopa heeft een belangrijke plaats op de Belgische markt verworven voor de invoer en de distributie van auto’s voor de merken Hyundai, Suzuki en Isuzu. De activiteiten van Moorkens Gent startten al in de jaren 1960. Ongeveer 20 jaar geleden verhuisden ze naar hun huidige locatie, Gent – Ledeberg, waar ze het merk Mitsubishi verdeelden. Sinds 2003 zijn ze officiële verdeler van het merk Hyundai.

Shopping formule
Wat betekent dit? Zij verzorgen voor u alle diensten die met uw wagen te maken hebben, gaande van de aankoop van de wagen, tot de financiering, de leasing, de verzekering, het onderhoud, de verlengde garanties, herstellingen aan mechaniek, carrosserie herstelling en accessoires om uw wagen een persoonlijke toets te geven.

Maar hun diensten reiken nog verder: in geval van schade door ongeval volgen ze samen met u en uw verzekering uw dossier van A tot Z op. En wanneer uw wagen voor grotere herstellingen gedurende langere tijd in hun werkplaats moet blijven, bieden zij u steeds een gepaste oplossing voor uw mobiliteitsprobleem.

Eveneens voor gecertificeerde jonge tweedehandswagens kan u bij hun terecht, deze worden verkocht onder het label “Best Car”. Deze wagens worden stuk voor stuk door de invoerder nagezien en goedgekeurd.

Website en gegevens
Achilles Heyndrickxlaan 1
9050 Ledeberg (Gent)
Tel: 09/232.33.00
Fax: 09/232.28.28
www.moorkensgent.be

Ervaringen met Moorkens Gent? Laat ze horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *