Variaties op recept Suzette flensjes

Zie basisrecept voor Suzette flensjes

Jubileum flensjes

Idem Suzette flensjes maar flamberen met Poire.
In de saus doen we ook stukjes gepocheerde peer en we serveren het met roomijs ( apart ).

Flensjes Kardinaal

Idem Suzette flensjes doch sinaasappelsap vervangen door een puree van rood fruit.
Het rood fruit voegen we op het laatste toe.
Afwerken met amandelschilfers en met ijsroom apart doorgeven.

Flensjes Pousse Café

Sterke koffie met suiker en boter laten karameliseren. Blussen met koffie en laten inkoken.
Parfumeren met cognac en de flensjes erin wikkelen. Flamberen met cognac en dresseren.
De saus aandikken met room en deze over de flensjes napperen. Afwerken met chocoladeschilfers en met roomijs doorgeven.

Reacties op “Variaties op recept Suzette flensjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *