Winkelen in Las Vegas

Als er iets is in Las Vegas waar er geen tekort aan is dan zijn het wel de vele winkels en andere shoppingsmogelijkheden die deze stad te bieden heeft. In alle soorten zijn ze aanwezig, van groot tot klein, van exclusief tot alledaags.

Alle mogelijkheden gaan opsommen is dan ook onbegonnen werk maar de meest interessante winkels voor ons zijn de grote malls of outlets waar steeds grote kortingen gelden op zowel bekende als minder bekende merken.

In tegenstelling tot vele andere activiteiten in Las Vegas, waar alles de klok rond mogelijk is, zijn de winkels meestal maar open tot rond 21u00.

Winkels gelegen op de strip
Er zijn honderden individuele winkels maar om een echte Las Vegas “winkel-experience” te bereiken kan je shoppen in The Forum Shops in hotel Caesars Palace of in de Grand Canal Shoppes in hotel The Venetian. Veel van deze “straten” vol winkels bieden vaak ook entertainment aan en hebben diverse gratis shows op geregelde uren zoals modeshows, straatmuzikanten, goochelen, …  Enkele zijn:

Fashion Show Mall
Dit is het grootste winkelcentra van Las Vegas voor wat betreft kledij. Je vindt er winkels van o.a. Neiman, Macy’s, Saks, … maar ook van goedkopere merken. Is gelegen in de buurt van Treasure Island of de Wynn.

The Forum Shops at Caesars Palace
Dit is meer dan een winkelcentrum, het is eigenlijk een attractie op zich. Wandelende fonteinen, een veranderende lucht en 100 topmerken bevinden zich in dit miljoenen kostende gebouw. Gelegen in het gelijkaardige hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *