Spanje TUI

Nog steeds erg in trek is natuurlijk de zon, en waar kunt u nu beter genieten van de zon dan in Spanje. TUI weet er wel raad mee en heeft deze zomer weer mooie reizen voor u samengesteld verspreid over de Balearen en de Costa’s.

Voor zowel gezinnen als kinderen, is er in Spanje van alles te doen. Betreed u deze zomer de Draghon Kahn in Port Aventura, komt u bruin terug naar Belgie of bezoekt u steden als Barcelona, Valencia of Alicante. De meeste hotels worden aangeboden op half/vol pension en All-In.

De vliegreis, in de meeste gevallen vanaf Brussel is gewoon inbegrepen bij de totale reissom! Welkom in Spanje!

Meer informatie:
Website van TUI

Reacties op “Spanje TUI”

  1. op 7 februari heb ik een vlucht geboekt enkele reis naar puerto- plata daar ik niet wist wanneer ik terug kon komen, op 28 februari had ik kontakt met tine hostes van jetair op de vlieghaven op puerto -plata ,maar er was geen plaats , zaterdag had ik telefonisch kontakt met tine de hostes ze zegde mij kom maandag naar de vlieghaven en als iemand niet komt betaal je 200 euro en kan je naar brussel , op maandag 7 maart ben ik naar de vlieghaven van puerto -plata geweest en om 16u 45 zegde ze mij iemand in puta cana heeft afgezegd er is 1 plaats vrij als je betaald kan je naar brussel, maar ik heb 21331 dominicaanse pesos betaald en dit is meer dan 400 euro dit was niet de afspraak de afspraak was 200 euro hier ben ik ontevreden over ik ben al vele jaren klant bij sunjets en ik vind dat dit niet kan , met vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *