Salou

Salou is de vakantiebestemming bij uitstek. Hier vind je letterlijk alles om je te ontspannen of je in te spannen. Een kleine greep uit het overgrote aanbod, maakt je dit al dadelijk duidelijk.

Shoppen kan je in Salou vooral in het nieuwe stadscentrum tot 22u ‘s avonds. Ook in het oude stadscentrum nabij het Renfe-treinstation zijn er veel winkels. De markt heeft plaats op maandag.
Als je ‘s avonds in de Jaume I passage wandelt, kan je tweemaal per week opgeslorpt worden in een aerobicsles. Elke avond is er een fonteinshow met muziek en licht.

Om 23u45 kan je in juli en augustus het vuurwerk van het bekende pretpark Port Aventura, het grootste pretpark in de streek, zien. Naast het park bevindt zich het waterpark Aquatic Park en er zijn ook nog 3 golfterreinen in het complex. In de haven zijn vooral luxejachten aangemeerd.

In de bekende discotheken Snoepy’s, Flash Back en Pachito wordt elke avond tot in de vroege uurtjes gefuifd. De Nederlandse tv-serie Costa wordt dan ook in Salou opgenomen. Van ver komen toeristen en locals hiernaartoe.

Meer informatie:
Reisbrochures Salou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *