Londen in 1 dag

Imposante gebouwen, grote parken, verscheidene musea, tientallen bezienswaardigheden en gezellige, traditionele pubs. Geen wonder dat de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk elk jaar miljoenen toeristen ontvangt.

Voorzien van een goed humeur, een paraplu en een portefeuille gevuld met Britse Ponden beginnen we onze dag met een bustocht door Londen. Deze bussen hebben een halte aan elke topattractie waardoor dit een ideale manier is om Londen te verkennen. De eerste halte waar we besluiten af te stappen is het bekende wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Nadat we foto’s hadden getrokken met elke celebrity in het museum besloten we om een hapje te gaan eten en vervolgens een wandeling te maken in Regent’s Park. Onze namiddag bestond uit een lange wandeling waarbij we onder andere ‘s werelds meest bekende klok, de Big Ben, hadden gezien. Jammer genoeg was het toen al laat in de namiddag en was de tijd gekomen om Londen vaarwel te zeggen en de Eurostar naar België te nemen.

Londen is een prachtige stad waarvoor je zeker meer dan een paar dagen de tijd nodig zult hebben om alle bezienswaardigheden en trekpleisters te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *