Lastminutes september

Zo af en toe gaat de redactie van zomerbrochure zelf eens op zoek naar een aantal in het oog springende bestemmingen. Zo kwamen we na het doorbladeren van meninge reisbrochures tot enkele leuke vakanties die je voor september nog kan boeken.

All inclusive Mexico

Bij het doorbladeren van de Neckermann brochures viel ons oog op het in Mexico gelegen vijfsterrenhotel Iberiostar Grand Paraiso. Het aanbod is een 7-daagse all-inclusive vakantie met vertrek op 16/9. Voor 2412 euro lig je aan het zandstrand van Playa Paraiso te nippen van een cocktail, doe je mee aan een golfinitiatie of geniet je van de vele wellnessmogelijkheden.

De reisbrochure haal je hier op, de aanbieding kan je direct online zien of andere aanbieders naar Mexico kan je op onze site vinden.

Culturele rondreis door Egypte

Ben je niet zo direct voor een strand en zwembadvakantie dan zou je eventueel meekunnen met een excursiereis van Djoser naar het land van de piramiden. Op 9 oktober kan je voor 1127 euro mee voor een 15-daagse rondreis die vol staat met culturele hoogtepunten.

Voor meer informatie: reisbrochure van Djoser, reisinformatie of een overzicht van andere reisorganisaties in België.

Wijnreis naar Toscane

Zoek je het allemaal liever wat dichter bij huis dan zou je met Reizen Lauwers een busreis kunnen doen naar Toscane. In 7 dagen zie je het mooiste van deze wijnstreek met als hoogtepunten een bezoek aan de historische steden Siena, Lucca, Pisa en Firenze. De bus vertrekt op 13 september en voor 554 euro ga je mee.

Een reisbrochure bestellen en meer informatie over de aanbieding kan je vinden op de website van Lauwers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *