Nokia N95

Smarthphone en PDA
Is de Nokia N95 nu een GSM of een computer ? Neen eigenlijk is het nog meer. Het is een smartphone met PDA en je hebt de beschikking over een GSM, een GPRS, een fotocamera, een webcam, e-mail, GPS en noem maar op. Je zou gerust nog een tiental functies kunnen opnoemen doch dan klinkt het bijna ongeloofwaardig. En toch?

Opties en functies
Deze gsm van128 g bevat het allemaal. Foto’s trekken, filmpje van maken en versturen naar je e-maildres, ja het kan ter plaatse. Wandeling maken, route berekenen en kijken naar welke bezienswaardigheden er in de buurt liggen, inderdaad het kan.

En er is meer
Meer of 210 uur bellen zonder op te laden? Ook dat kan en heropladen in minder dan een urenhalf is zelfs meer dan razendsnel voor zo’n complete smartphone. De camera heeft 5 megapixels en heeft een ingebouwde flits. Met de N95 maakt je verbinding via infrarood, bluetooth, wireless LAN of mini-USB.

Kopen dus
De gsm kan je zowel naar beneden als naar boven openschuiven naargelang de acties die je wil doen. Zeg nu zelf, het zijn geen telefoons meer zoals vroeger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *