iPhone 3G van Apple

De nieuwe iphone3 Gis niet zomaar een telefoontoestel. Neen, je kunt er naast de mogelijkheid om te bellen ook uitgebreide internetopties op vinden en bovenal is het een breedbeeld ipod.

Enkele minpunten:
Laten we maar meteen beginnen met enkele minpunten zoals het ontbreken van een videocamera en een fotocamera met maar 2 megapixels. Maar dat is het dan zowat. Voor de rest is de iphone 3G een excellente Apple smartphone die bovenal leuk is.

Snelheid:
Het toestel haalt razendsnel e-mails binnen en opent een website in je internetbrosser even snel als je wifi verbinding bij je thuis. Muziek afspelen is nog nooit zo simpel geweest en de weg niet vinden is vanaf nu uitgesloten met de gps mogelijkheden die voorhanden zijn.

Extra opties:
Extra modules en gadgets kun je downloaden in de Apple store en in de toekomst zal je vast en zeker nog menig uitbreidingen op dit toestel mogen verwachten. Wat voor velen zeker een pluspunt zal zijn, is de handige navigatie en gebruiksbediening die de iphone heeft. Via het drukscherm doorloop je zo je foto’s of tik je een sms’je in. Helaas zijn de liefhebbers van mms’je vergeten, want de iphone ondersteund dit momenteel niet.

Aantrekkelijkheid:
Contacten bewaren, agenda’s aanleggen of gebruik maken van de vele zakelijke applicaties maken zo dit hebbeding aantrekkelijk voor iedereen.

Prijs:
En nu maar sparen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *