Garmin Edge 705

De Edge 705 is een gps navigatiesysteem voor fietsers. Het verzamelt een aantal gegevens over zowel uw prestaties als uw fietstocht. De gps heeft een2,2 inchkleurenscherm en biedt heel veel navigatiemogelijkheden. Wat kan de Edge 705 ondermeer?

Hartslag
Meet via trackpunten je hartslag en legt die vast. De draadloze techniek is uiterst verfijnt en zorgt ervoor dat je nadien je volledige rit kan analyseren

Gps
Waar je ook bent, tussen hoge wolkenkrabbers of in de bergen, overal wordt alles geregistreerd en kan je je route volgen.

Software
Na je prestaties kan je alles op je pc bekijken en via de handige software en de connectie met o.a. de website van Garmin kan je vergelijken met andere fietsers.

Hoogtemeter
Fietsen op bepaalde hoogtes kan totaal andere beelden vertonen. Na je rit kan je met het opgeslagen hoogteprofiel perfect je rit

Vermogen
Je kan de kracht die je uitoefent op je pedalen – koppel en cadans – en dat voor elk been, meten.

Uitbreiden
De gps bevat een aantal basiskaarten doch je kan steeds uitbreidingen toevoegen die verkrijgbaar zijn op o.a. cd-rom of geheugenkaarten.

Besluit
Of het nu is om te weten waar u bent of gewoon om je prestaties tot in detail te analyseren, met dit navigatietoestel ben je nu al verzekerd van ongekende prestaties. Naast de Garmin Edge 705 bestaat er ook een 605 versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *