Wonen in Tielt

Het West-Vlaamse Tielt ligt in de driehoek Gent, Brugge en Kortrijk. De stad telt ongeveer 20 000 inwoners en zij zijn het allemaal met elkaar eens: Het is er erg aangenaam wonen.

Laat u bijvoorbeeld verrassen door de vele bezienswaardigheden. Tielt telt maar liefst 5 molens: de Poelbergmolen, Delmerensmolen, Mevrouwmolen, Capellemolen en Artemeersmolen. Ook de kerken hier zullen u bekoren. Vooral de Sint-Pieterskerk met zijn monumentale spreekstoel is een aanrader. Fan van fietsen en wandelen? Bij de Dienst voor Toerisme kan u verschillende routes krijgen. Ook wie er even op uit wil met de auto of mountainbike kan hier terecht voor leuke parcours rond het agrarische landschap van Tielt.

Tielt heeft een eigen cultuurcentrum “Gildhof” waar regelmatig theatervoorstellingen doorgaan. Jong en oud(er) zullen zich laten verbazen door de verschillende thema’s en genres die aan bod komen. Maar er worden ook films gespeeld die u anders nooit zou bekijken. Een echte aanrader voor een geslaagd avondje uit! U kan natuurlijk ook altijd terecht in één van de vele gezellige cafeetjes of restaurants.

U ziet een leven in Tielt wel zitten en bent op zoek naar een huis in Tielt, Wingene, Deinze, Roeselare, Ruiselede,  Kruiskerke, Dentergem, Pittem, of Gent? Maar u vindt de meeste immowebsites te onoverzichtelijk door het grote aanbod? Dan biedt Immo de oplossing. De website richt zich op deze zeer specifieke regio’s en gemeentes. Daardoor vindt u sneller wat u zoekt. Bovendien krijgt u alle belangrijke informatie meteen te zien. Een recente foto, het adres, bouwjaar … U kan er ook zelf uw woning te huur of te koop plaatsen.

Lees meer artikelen over Huis en tuin.

Relevante artikelen

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!

Laat een reactie achter...

Wil je reageren op dit artikel laat dan iets achter in het formulier hieronder: