Originele geschenken voor met de feestdagen

Het is nog even voor de feestdagen er aankomen maar zoals zo velen is het kiezen naar een origineel geschenk vaak een moeilijke opdracht.

Om die zoektocht wat te vergemakkelijken hebben we eens een lijstje opgemaakt van leuke zaken die je zou kunnen geven als geschenk aan je partner, familie of vrienden.

Parfums
En parfum is nooit verkeerd om te geven. Zelfs het laatste nieuwe geurtje op de markt is niet nodig. Gewoon een goede neutrale parfum dat bij mening vriend of vriendin past. We denken hierbij aan parfums als Ghost Eau De Toilette van Ghost, Acqua di Gio van Giorgio Armani of Silver Shadow Private van Davidoff

Speciaal voor hem zou je kunnen opteren voor een scheerapparaat, personenweegschaal (met achterliggende hint) of bijvoorbeeld een goedkoper navigatiesysteem.

Is de limiet onbeperkt dan gaan we natuurlijk voor een fotocamera, de laatste nieuwe gsm of een blitse printer voor op de bureautafel.

Uiteraard zijn dit allemaal materialistische dingen en kan een bloemetje, kaartje of een dikke kus even goed overkomen.

Heb je een heel beperkte limiet zou je voorbeeld kunnen voorstellen om allemaal geschenken te kiezen van bijvoorbeeld maximum 5 euro. Al eens in de winkel gekeken wat je daar allemaal voor kan krijgen? Je zou versteld staan van de mooie dingen soms.

Aan u de keuze dus!

Reacties op “Originele geschenken voor met de feestdagen”

  1. Grappig. Wij doen onder familie alle jaren met de feestdagen iets dergelijks. We kopen allemaal een 5 euro geschenkje en daar zitten echt soms wel mooie dingen in. Leuk te lezen dat er nog zijn die dit doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *