4 soorten zitzakken die je het leven eenvoudiger maken

Waar je ook zit, in een zitzak zit je gewoon altijd lekker. Plaats hem voor de kachel en je zult ongetwijfeld een ontspannen moment beleven. Plof samen met je kind in een zitzak en lees gezellig een boekje voor. Wist je dat je ook speciale zitzakken voor buiten hebt? Is dat even lekker, zelfs in het zonnetje kun je relaxen in een comfortabele en zachte zitzak. Welke soorten zijn er zoal en wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Zitzak
© Commons.wikimedia.org

Outdoor zitzak

Ze zijn nog relatief nieuw deze zitzakken. Eerder waren er alleen modellen voor binnen verkrijgbaar. Maar waarom zou het niet lekker zijn om buiten in een zitzak neer te ploffen? Of waarom zou je hem niet meenemen naar het park? Wat zijn de kenmerken van deze outdoor zitzakken?

– Gemaakt van oersterk materiaal en dus bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Er is gebruik gemaakt van sterk dubbel geweven polyester, dus dat zegt genoeg.
– Waterafstotend.
– Kleurvast.
– Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het is ook lekker om samen op 1 zitzak neer te zakken.
– Omdat je de zitzak in allerlei vormen en modellen kunt kneden, kun je er ook heerlijk op liggen.

Indoor zitzak

Natuurlijk wil je ook binnen 1 of meerdere zitzakken. Daar ben je toch helemaal aan toe na een lange dag werken of op je luie zaterdag? Omdat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kan het ook een leuke opsteker zijn voor je interieur. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze indoor zitzakken?

– Je kunt erop zitten of liggen.
– Verkrijgbaar in hippe en frisse kleuren.
– Ze zijn er in grote maten, zodat je hem met zijn tweeën kunt gebruiken, maar er zijn ook genoeg kleinere modellen.
– Vormt zich helemaal naar jouw lichaamshouding.
– Er zijn hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels gebruikt. Deze zijn antistatisch.

Kids zitzakken

Leuk voor in de kinderkamer, maar deze kleinere zitzakken verdienen ook zeker een plekje in de woonkamer. Heerlijk toch voor je zoon of dochter om gezellig bij de rest van de familie te relaxen in zijn of haar eigen zitzak? De kenmerken van deze zitzakken:

– Gemaakt van oersterk materiaal, dus je hoeft niet te waarschuwen dat je kind zachtjes, rustig en voorzichtig moet doen. De zitzak kan wel tegen een stootje.
– Laat ze ook gerust hun bakje chips, hun reep chocola of de beker limonade meenemen naar de zitzak. Ze zijn gemaakt van vuil- en waterafstotend materiaal.
– Ook voor hele kleine kinderen zijn er zitzakken verkrijgbaar.

Pets zitzakken

Tja, waarom zou je je hond of kat niet verwennen? Jij een lekkere zitzak, zij dan toch zeker ook? Gun ze een comfortabel plekje om heerlijk te relaxen. Kenmerken van deze speciale zitzakken:

– Gemaakt van oersterk materiaal.
– Vuil- en waterafstotend.
– Inklapbaar, dus gemakkelijk mee te nemen.
– In verschillende hippe en trendy kleuren verkrijgbaar.

Voortaan is er dus voor alle huisgenoten een zitzak beschikbaar. Hoeven jullie geen ruzie te maken en kunnen jullie op en top relaxen.

Reacties op “4 soorten zitzakken die je het leven eenvoudiger maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *