Ontspannen in de wellness van B&B Eiland

Een moment rust nemen en even helemaal tot jezelf komen is in deze stressvolle wereld echt even nodig. De boog kan niet altijd gespannen staan, want daardoor kun je lichamelijke klachten krijgen. Je moet daarom tijd vrij maken voor jezelf en voor je partner, want ook een gezinsleven kan door de drukte en de stress onder druk komen te staan. De optimale wijze om te ontspannen is een bezoek aan B&B Eiland, aan de rand van Wetteren. Centraal gelegen in Vlaanderen, is het gemakkelijk te bereiken en kun je starten met de hoognodige ontspanning. Dit kan enkele uurtjes in de wellness, maar je kunt hier ook meerdere dagen blijven. Je overnacht dan in luxe kamers die ook volledig op ontspanning gericht zijn.

Eiland
© Eiland.be

De wellness

Het unieke aan de wellness van B&B Eiland is dat het een privé-wellness is. Dat houdt in dat enkel jij, je partner of jouw genodigden gebruik mogen maken van alle faciliteiten in alle privacy. Je zit niet in de sauna met vreemde mensen, enkel jij en degene die bij je is. Je kunt gebruik maken van de Finse sauna en het sanarium met verschillende aromatherapieën, een binnenzwembad, jacuzzi en een infraroodcabine. Tussendoor kun je je afspoelen onder de heerlijke regendouches. Tijdens het gebruik van de spa mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten en ook van badlinnen, badjas en badslippers en water en fruit. De standaard tijd voor het gebruik van de privé-wellness is 2,5 uur, maar het is mogelijk om dit met één of meerdere uren uit te breiden. Dit geldt ook voor het aantal personen. Misschien wil je juist in alle privacy ontspannen met meerdere vrienden, dan kan dit ook.

Wellness-arrangementen

Om gebruik te maken van de privé-wellness, heb je de keuze uit verschillende arrangementen. Het basisarrangement bestaat uit het maand-thema. Valt in de betreffende maand bijvoorbeeld Kerst of Pasen? Dan is het thema daarop aangepast. Het romantisch arrangement bevat een fles champagne en versnaperingen om optimaal te genieten met z’n tweetjes in je eigen privé-wellness. Je kunt ook kiezen voor een kaas & wijn arrangement. Je krijgt dan een grote kaasplank en een fles wijn als jullie lekker even bijkomen van de sauna. Lekker op een zondagochtend of als je ook in de B&B overnacht is een ontbijt arrangement. Tijdens het ontspannen kun je genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Overnachten in B&B Eiland

Wil je meerdere dagen gebruik maken van de privé-wellness en ook van meerdere dagen ontspannen op een luxe kamer? Dan is het mogelijk om één van de drie kamers van B&B Eiland te boeken. De B&B heeft luxe kamers, waar je helemaal tot rust kunt komen. De kamers zijn allen in een bepaald thema. Kom in Aziatische sferen in de Ko Chang kamer, waan je tussen de Texelse schapen in kamer Texel of loop op de boulevard van Key West in Florida. De kamers hebben allen een prachtig en luxe duobad, waar je lekker met z’n tweeën in kunt ontspannen. Voor verdere ontspanning is er een zithoek om relaxed te zitten lezen en waar je tv kunt kijken op een digitale flatscreen tv. Er is airconditioning voor de warme dagen en je slaapt heerlijk comfortabel in een groot boxspring bed van 160 of 180 centimeter. In de ochtend word je verwend met een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

Reacties op “Ontspannen in de wellness van B&B Eiland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *