Een weekendje wellness

Hmm, je was dus op zoek naar een weekendje vol ontspanning met de nodige wellness, sauna, fruitdrankjes en boswandelingen? En liefst ook nog gezond en ontspannend? Dat treft, we hebben een idee voor je uitgeschreven …

Een weekendje wellness
Een massage, een vruchtensapje, een gezond ontbijt, zachte helende muziek op de achtergrond. Afgewisseld met een lange wandeling langs het strand of in het bos. Lijkt het je te mooi om waar te zijn? Toch is het zo!

Massages
Massages zetten je poriën open, activeren in de hersenen die stoffen die stress en spanningen bestrijden en zorgen voor een betere energiedoorstroming in je lichaam zodat alles terug in balans komt.

Wandelen
Wandelen geeft een ontspannend gevoel en zet alle beslommeringen van je af. Het doet je afglijden van het dagelijkse gepieker en zet aan tot nieuwe ideeën en gedachtegangen. Wandelen, en sporten in het algemeen, doet ons terug goed voelen omdat bepaalde stoffen tijdens de inspanningen afgescheiden worden die er voor zorgen dat we een positief en goed gevoel hebben over het gehele lichaam.

Sauna
Een sessie in de sauna zorgt voor het openzetten van je poriën, het afscheiden van zweet en afvalstoffen en geeft je huid terug een nieuwe glanzende en zachte look.

Vruchtensappen
Vruchtensappen bevatten heel wat vitamines, vaak essentiële, die we nodig hebben om dagelijks goed te kunnen functioneren. Dagelijks een portie fruit en fruitsappen nuttigen zorgt tevens voor een goede darmtransit.

Muziek
En als afsluiter muziek. Muziek kan je in een soort van tranche brengen waardoor je alles even vergeet en je je in een nieuwe denkbeeldige wereld kan zetten. En dat willen we toch allemaal wel eens? Dromen van hoe het anders zou kunnen zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *