Bikinitrends 2020

Nu de zomer voor de deur staat wordt het weer tijd om te gaan winkelen en een nieuwe zomergarderobe in te slaan. Natuurlijk mag een hippe bikini komend seizoen niet ontbreken in je kledingkast of koffer als je op reis gaat! Wil je graag weten met welke bikini’s je deze zomer echt gezien mag worden op het strand of in het zwembad? In dit artikel zetten we de leukste trends voor je op een rij.

Bikini
© Pixabay.com

De bikinitrends voor 2020
De trends van komend seizoen zorgen in ieder geval voor één ding: je bikini hoeft alles behalve saai te zijn en er is voor ieder wat wils te vinden! We zien deze zomer namelijk zowel effen als felle kleuren en printjes terug. Bovendien zien we vooral heel veel bikini’s met leuke extra details zoals ruffles, cut outs, koordjes, riempjes en andere sexy bandjes. Deze details zorgen er voor dat je bikini net een beetje extra opvalt, en maakt je bikini daarnaast ook geschikt om te dragen tijdens een festival, feestje of naar de strandbar. Combineer je bikini bijvoorbeeld met een short of kimono en je bent klaar om te gaan!
Een andere trend die we veel terug zullen zien deze zomer is de high waist en high leg bikini. Een bikini met een high waist of high leg accentueert je vrouwelijke rondingen, verbergt eventuele rolletjes en zorgt er dus voor dat je deze zomer zelfverzekerd kunt stralen op het strand of in het zwembad! Tot slot zullen we de boho chic trend veel tegenkomen deze zomer, zowel voor je gewone zomerkleding als voor je bikini. Een leuk voorbeeld van deze trend is bijvoorbeeld de crop top bikini, die je uiteraard ook weer makkelijk kunt combineren met een (high waist) shortje op een zwoele zomerdag.

Liever een badpak deze zomer?
Vind je een bikini niet zo comfortabel om in te zwemmen of ben je op zoek naar badkleding dat wat meer verhullend is? Wees gerust! Ook deze zomer zien we weer ontzettend veel badpakken waarin jij ontspannen kunt verschijnen op het strand of in het zwembad. Uiteraard vind je de badpakken volgens de laatste trends en in verschillende kleuren, printjes en modellen. Ga bijvoorbeeld voor een sexy exemplaar met high leg of cut outs, of kies voor een hip boho chic model met bloemenprint.

Een fijne zomer gewenst!
De bikinitrends voor 2018 zijn veelzijdig, vrolijk en compleet aan te passen aan je eigen smaak. Het zal voor de meeste dames dan ook nog een echte uitdaging worden om te kiezen uit een van deze trends! Je kunt natuurlijk altijd proberen om zoveel mogelijk trends in één bikini te laten terugkomen, maar stiekem is de beste optie (als je budget het toelaat) om deze zomer gewoon meer dan één bikini aan te schaffen! Wij wensen je in ieder geval alvast een fijne zomer toe met je nieuwe, hippe bikini!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *