Fortis Pensioenspaarfonds

Ook later wilt u er warmpjes bijzitten. Want na jarenlang hard werken heeft u recht op rust na gedane arbeid. Fortis helpt u hiermee en biedt u het Fortis Pensioenspaarfonds aan. Want bij Fortis staat het welzijn van haar leden hoog in het vaandel.

Wat is het Fortis Pensioenspaarfonds?
Een spaarfonds waardoor u later een ruim pensioen heeft en daardoor met een gerust hart van uw oude dag kunt genieten. In samenwerking met de Algemene Belgische Vakbond proberen wij iedereen, ook zij die niet direct bij deze vakbond zijn aangesloten, die recht heeft op pensioen ook zo goed mogelijk te begeleiden met het opbouwen van dit pensioen. Tegen gunstige voorwaarden opent u bij Fortis een spaarfonds waar uw pensioen in veilige handen is, tot het moment dat u (al dan niet vervroegd) stopt met werken. Vanaf dat moment is uw geld volledig beschikbaar en kunt u dankzij dit opgebouwd kapitaal genieten van uw welverdiende rust.

Ik ben geïnteresseerd, wat moet ik nu doen?
Het is heel simpel. U gaat naar www.fortis.be of belt 09-222333444. U maakt een afspraak met één van hun pensioenadviseurs. Hun specialisten zullen u vakkundig uitleggen wat het Fortis Pensioenspaarfonds precies inhoudt en welke voordelen Fortis u hiermee biedt ten opzichte van andere banken. Zij hebben het natuurlijk het beste voor met hun klanten en hun toekomst.

U kunt ook via de website hun brochure aanvragen, alvorens een afspraak met hun pensioenadviseurs te maken. Deze brochure is gratis en geheel vrijblijvend aan te vragen via www.fortis.be/pensioenspaarfonds. Vraagt u deze brochure vandaag vóór 17.00 uur aan, dan wordt deze de volgende ochtend al bij u thuis bezorgd.

Iemand ervaring met dit fonds? Laat ze achter bij de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *