Dexia autoverzekering

Vindt u het ook moeilijk om een autoverzekering op maat te vinden? Dexia Car is dé verzekering die u, uw voertuig, uw passagiers én derden volledig beschermt bij een ongeval. Bovendien zijn aan deze autoverzekering talrijke handige voordelen verbonden.

Ten eerste wordt uw verzekeringspremie aangepast op basis van het aantal kilometers dat u aflegt. Gedaan dus met de hoge premies als u uw auto maar zelden gebruikt! Minder kilometers = minder betalen dus. De optie om maandelijks te kunnen betalen in plaats van jaarlijks kan voor vele mensen ook een enorm pluspunt zijn.

Ook jongeren kunnen aanzienlijk voordeel halen uit deze autoverzekering, aangezien Dexia onder bepaalde voorwaarden een grote korting geeft op hun verzekeringspremie. Maar hier stopt het niet, ook ouderen profiteren bij Dexia Car. Dexia legt zich er namelijk op toe om geen contracten te annuleren op basis van een te hoge leeftijd.

Ten slotte biedt Dexia gratis bijstand bij een ongeval, met de ‘Insurance Services by Dexia’. Voertuigen wegslepen en passagiers veilig thuisbrengen vormt dus ook geen enkel probleem meer!
Uw autoverzekering op maat? Kies Dexia Car.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *